لوبیا سفید در عراق حاوی چندین ماده مغذی حیاتی از جمله فولات است فولات برای سلامت کلی، ساخت گلبول های قرمز سالم و کمک به جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین در دوران بارداری ضروری است.
یک وعده 1 فنجان یا 155 گرم از لوبیا ادام با پوسته پوسته شده، 482 میکروگرم (میکروگرم) فولات دارد.
آنتی اکسیدان ها بر اساس تحقیقات منبع معتبر، لوبیا سرشار از پلی فنول است که نوعی آنتی اکسیدان است آنتی اکسیدان ها با اثرات رادیکال های آزاد که مواد شیمیایی مضری هستند که بدن در طی متابولیسم و سایر فرآیندها تولید می کند، مبارزه می کنند.
رادیکال های آزاد می توانند باعث آسیب سلولی شوند که می تواند منجر به بیماری های مختلف شود آنتی اکسیدان ها به بدن در حذف رادیکال های آزاد کمک می کنند به این ترتیب، غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، مانند لوبیا، می توانند به محافظت از بدن در برابر بیماری ها کمک کنند.
در مورد سایر غذاهایی که آنتی اکسیدان ها را تامین می کنند اطلاعات کسب کنید.
سلامت قلب افرادی که به طور منظم حبوبات مصرف می کنند ممکن است کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حمله قلبی یا سایر مشکلات قلبی عروقی باشند نویسندگان یک متاآنالیز در سال 2017 پیشنهاد کردند که یکی از دلایل کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی این است که مردم پروتئین های گوشت حیوانی با چربی بالاتر را با لوبیا جایگزین کرده بودند.
یک بررسی و متاآنالیز در سال 2013 نشان داد که ارتباط واضحی بین خوردن لوبیا و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب وجود دارد.
تحقیقات دیگر نشان می دهد که مواد مغذی موجود در لوبیا ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند کلسترول بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی و حملات قلبی است شواهدی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
یک وعده نصف فنجان یا 88 گرم از لوبیا سیاه حدود 14 گرم فیبر را فراهم می کند که بیش از نیمی از نیاز روزانه یک بزرگسال به فیبر است.