نبات چوبی عمده برای مدت طولانی برای انسان شناخته شده است خیلی بیشتر از شکلات یا وافل.
اعتقاد بر این است که تاریخچه نبات چوبی از زمانی آغاز شد که مردم با شکر آشنا شدند و این دوران قبل از دوران ماست.
نبات چوبی شیرین بارها “بازکشف” و “باز اختراع” شده است در روم باستان، تکه های شکر آب پز و سفت شده به عنوان لذت برای پاتریسیوس خورده می شد، اشراف اروپایی در قرون وسطی از شیرینی های مشابه لذت می بردند بله، و در روسیه، آب نبات چوبی بیش از پنج قرن پیش شناخته شده است.
این قابل درک است: دستور تهیه نبات چوبی بسیار ساده است شربت یا ملاس معمولی شکر را با مقدار زیادی شکر مخلوط کرده و می جوشانند تا ترکیبی غلیظ و غلیظ به دست آید.
سپس می گذارند سفت شود و در قالب های مخصوص قرار می دهند اغلب با چسباندن یک چوب از سمت راست، که هنگام خوردن شیرینی راحت باشد و تقریباً همیشه با افزودن شربت های مختلف یا طعم دهنده های مصنوعی به نبات چوبی.
ما در مورد مضرات نبات چوبی زیاد می شنویم مانند، و دندان ها را خراب می کنند و قند خون را افزایش می دهند و حتی منجر به چاقی می شوند.
اما آیا شیطان به همان اندازه ترسناک است که کشیده شده است؟ نبات چوبی شامل چه چیزهایی است و چگونه باید با این شیرینی معروف رفتار کرد؟
ضرر نبات چوبی چیست؟
مانند هر محصول دیگری، نبات چوبی نیز معایبی دارد مهمترین آنها مقدار زیادی شکر است با عدم وجود تقریباً کامل سایر پرکننده ها در ترکیب.
به دلیل قند موجود در ترکیب، آسیب به دندان های نبات چوبی امری آشکار است به خصوص برای کودکان و سالمندان.
در اولی، مینای دندان هنوز به طور کامل تشکیل نشده است، در حالی که در دومی قبلاً بسیار نازک شده و شروع به فرو ریختن کرده است.
دلیل این تأثیر، باقی مانده قند بین دندان ها و در حفره های بین سطح دندان و لثه است.
این باقیماندهها با خوشحالی توسط باکتریها مصرف میشوند و سپس اسیدها و سایر محصولات متابولیکی آزاد میکنند که دندانها را از بین میبرند.